Entorn laboral

teleassistencia familyhealth sempre a prop teu

La tecnologia que et protegeix

teleassistencia-entorn-laboral

El rellotge de teleassistència FamilyHealth comprova les constants vitals, fa un seguiment GPS de l’usuari i truca en cas d’anomalies o requeriment d’auxili seguint un protocol prèviament establert per a allò treball que pugui implicar situacions perilloses.

detección de caidas por teleasitencia

Detecció de caigudes i inactivitat inusual

El nostre dispositiu mesura l’activitat de l’usuari i davant d’un cop brusc o inactivitat es generarà una alerta telefònica.

teleasitencia chequeo constantes vitales

Revisió de pols, tensió, temperatura i saturació

Es supervisa el pols, tensió arterial, temperatura i saturació d’oxigen de forma periòdica les 24h. Si es detecta una anomalia al pols la nostra centraleta realitzarà una alerta telefònica.

teleasitencia localización GPS interior exterior

Localitzador a exteriors i interiors

Localitzador amb freqüència configurable triangulant posició mitjançant GPS i WIFI. Inclou la visualització del recorregut.

reloj central automatica 24h con teleoperadores

Assistència telefònica
24h/365 dies

Centraleta personalitzada: la trucada la gestiona un teleoperador que en cas de detecció d’anomalies es comunica amb els familiars i/o serveis d’emergència.

rellotge protecció per treballadors solitaris

Trucada SOS immediata, en prémer un botó

Demanar ajuda en cas d’accident durant una activitat a l’exterior pot ser difícil depenent del lloc o la magnitud de l’emergència.
FamilyHealth per a entorns laborals assegura assistència a vigilants nocturns, pastors, camioners, repartidors, obrers que fan torns… a qualsevol lloc.

Geolocalització en tot moment

Disseny ergonòmic, en format rellotge polsera molt fàcil de fer servir, còmode i discret. No requereix que l’usuari tingui un telèfon mòbil, és un dispositiu completament autònom.

rellotge de protecció i sos per treballadors aïllats
teleasitencia con aviso de emergencia 24horas

Avís d’emergència

Detectar una situació anòmala a temps i poder intervenir abans en una emergència greu són elements clau per a la prevenció de riscos laborals.

reloj central automatica 24h con teleoperadores

Trucades i notificacions

Sistema de trucada als números de telèfon que es decideixi configurar i notificacions a l’APP. Més una trucada directa a una central amb teleoperadors 24h/365 dies.

teleasitencia localización GPS interior exterior

Localització GPS

Localitzador amb freqüència configurable triangulant posició mitjançant GPS i WIFI. Connectem el món esportiu amb el món digital.